Managed hosting door True

Ortec vindt partner voor Polen en Oekraïne

 

Het Poolse it- en consultancybedrijf Infovide-Matrix gaat de logistieke software van Ortec verkopen in Polen en Oekraïne.

Infovide-Matrix uit Polen vertegenwoordigt leverancier van logistieke software Ortec op de Poolse en de Oekraïense markt. "Vooral in rit- en routeplanning en beladingsoptimalisatie is er interesse", vertelt sales manager Michael Oskam van Ortec. "Kort geleden heeft Infovide-Matrix een eerste deal gesloten voor het leveren van Ortec's beladingsoptimalisatiesysteem LoadDesigner aan een meubelfabrikant."

"Binnen deze regio valt nog veel winst te behalen in de automatisering en optimalisatie van de planning en bedrijfsprocessen", zegt Oskam. "De vraag naar software hiervoor is de laatste jaren duidelijk gestegen. Infovide-Matrix is een relatief jong bedrijf, maar qua grootte en verwachte omzet is het bedrijf vergelijkbaar met Ortec."

Infovide-Matrix ontstond in 2006 uit een fusie tussen twee grote Poolse it-bedrijven, Infovide en Matrix. Sinds 2007 is het bedrijf genoteerd aan de Poolse beurs.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2278763). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 
Vacatures bij Ortec
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×