Managed hosting door True

NAVO videovergadert met Polycom

 

NAVO brengt samenwerking naar een hoger niveau met Polycom RealPresence Centro

De NAVO zet Polycom in om de samenwerkingstechnologie te leveren voor videosamenwerking. Aansluitend op het ‘Nieuwe Werken’-programma van de veiligheidsorganisatie, waarin de organisatie al geavanceerde communicatietechnologie inzet, is het verbond nu de eerste partij die gebruik maakt van Polycom RealPresence Centro.

RealPresence Centro is ontwikkeld om te voorzien in een gebruiksvriendelijke en natuurlijke manier van samenwerken en ideeën uitwisselen. De spraak- en videotechnologie van Polycom weet de spreker automatisch te vinden en laat tegelijkertijd de volledige ruimte zien op hetzelfde scherm. Vier aanraakschermen - die in het midden van de ruimte zijn opgesteld - dragen volgens het bedrijf bij aan het creëren van 'een intieme sfeer die zorgt voor intensievere samenwerking en betere resultaten.'

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5699822). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 

Reacties

Reprise

Het verbaast mij zeer dat een leverancier aan een organisatie als NATO/NAVO dergelijke reclame maakt. Als oud ' medewerker' hou ik me jaren na dato nog aan ' codes of conduct' om elke informatie, van welk echelon dan ook, ver van derde(n) te houden.

Niet handig.

Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×