Managed hosting door True

Dell neemt RNA Networks over

 

Dell neemt RNA Networks over, een ontwikkelaar van geheugenvirtualisatie-oplossingen. Dell heeft de overname niet officiële bekend gemaakt. RNA Networks maakte op zijn eigen website bekend dat het nu in handen is gekomen van Dell.

RNA, dat een hoofdkantoor heeft in de Amerikaanse staat Oregon, ontwikkelt geheugenvirtualisatiesoftware waardoor applicaties sneller beschikbaar worden. De technologie zorgt er voor dat het geheugen van een virtuele machine (vm) in een server wordt uitgebreid en data sneller kan worden opgevraagd en opgeslagen. RNA is in 2006 opgericht en heeft twintig werknemers in dienst. In 2009 kreeg het een kapitaalinvestering van zeven miljoen dollar.

Dell kan de virtualisatieproducten van RNA, zoals de Memory Virtualization Acceleration (MVX), RNAmessenger en RNAcache toepassen voor zijn datacenteroplossingen die bestaan uit servers, storage en netwerken. Dankzij de technologie kunnen servers gebundeld worden die samen dan als een grote supercomputer kunnen functioneren.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4009252). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 

Reacties

Interessante overnamen van Dell. Ik vraag me wel af wat precies hun doelen zijn met deze overname. Weet iemand of Dell al bevestigd heeft dat deze overname officieel is? Trouwens net Dell laptopje aangeschaft, lekker korting gepakt met Dell Waardebon, altijd leuk.

Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×