Managed hosting door True

VMware neemt Israëlische Digital Fuel over

 

Virtualisatieleverancier VMware heeft de Israëlische beheerspecialist Digital Fuel overgenomen. Digital Fuel levert SaaS-oplossingen aan dienstverleners voor het beheer van it-diensten, zoals facturering en kostenplanning voor het uitrollen van nieuwe infrastructuren.

Digital Fuel is een softwareleverancier op het gebied van financieel beheer van it-omgevingen . Bijvoorbeeld voor het beheer van service level agreements (sla) en het versturen van facturen (‘billing'). De software geeft, op basis van het verzamelen van key peformance indicators (kpi's), inzage in de kosten van diensten die worden aangeboden vanuit virtuele en cloudomgevingen. Het Israëlische bedrijf bedient grote it-bedrijven, zoals Dell, IBM, Cisco, Siemens en Wipro.

VMware vCenter, Shavlik, Socialcast, SlideRocket

Volgens analisten heeft VMware voor Digital Fuel tussen de 80 en 90 miljoen dollar betaald. VMware zal de technologie gebruiken in zijn aanbod voor beheer van cloudomgevingen, zoals zijn eigen VMware vCenter Chargeback Manager.

VMware is de laatste maanden op overnamepad. Het kocht eerder Socialcast, patchspecialist Shavlik en presentatiesoftware van SlideRocket.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/3990636). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×