Managed hosting door True

Claranet lijft Union Solutions in

 

samenwerking

De Britse ict-dienstverlener Claranet heeft de eveneens Britse infrastructuur- en cloud-specialist Union Solutions overgenomen. Claranet wil zo zijn klantenbestand en dienstenportfolio uitbreiden, met de specifieke expertise op zowel grote on-premise beheerde oplossingen als beheerde oplossingen op Azure Cloud.

Union Services heeft vestigingen in Surrey en Kent en boekt, met ongeveer dertig medewerkers in dienst, een jaaromzet van meer dan elf miljoen euro. Union is gespecialiseerd in een reeks it-infrastructuur en -managed services, waaronder infrastructuurontwerp, hosting, transitie en migratie, met een sterke nadruk op beheer van high-performance data en beveiliging voor grote organisaties. De oprichters van Union blijven in dienst en zullen de komende jaren de hostingdiensten blijven doorontwikkelen.

‘Claranet heeft Union Solutions overgenomen om de expertise op het gebied van hostingdesign, -transitie en -migratiemogelijkheden voor grootschalige on-premise-oplossingen te verbeteren en voor extra sterke Azure-vaardigheden en -diensten’, zegt managing director Michel Robert. ‘Union heeft een ruime ervaring en capaciteit in het ontwerpen en implementeren van bedrijfskritische infrastructuur, met de nadruk op gegevensopslag en beveiliging. Het heeft sterke, langdurige klantrelaties ontwikkeld in de juridische, financiële en verticale sectoren, waardoor onze positie in deze belangrijke branches verder wordt verbeterd.’  

Claranet werd opgericht in 1996 en heeft een jaaromzet van ruim 360 miljoen euro en zo’n achttienhonderd medewerkers in acht landen. Sinds enkele jaren rijgt het bedrijf de ene na de andere overname aan elkaar.  Zo werden recent bedrijven als Sec-1, Oxalide, Iten Solutions, Sharefile, Credibilit en Rely aan de portfolio toegevoegd.
Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/6350152). © Jaarbeurs IT Media.

?


Sponsored


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.