Managed hosting door True

AT&T in IoT-overeenkomst met Caterpillar

 

Caterpillar truck

Werktuigfabrikant Caterpillar gaat gebruik maken van het IoT-netwerk van AT&T om zijn zwaar materieel wereldwijd met elkaar te verbinden en te beheren. De nieuwe meerjarige, mondiale samenwerking verbindt Caterpillar-producten met het lte-netwerk van de Amerikaanse telecomreus.

De nieuwe overeenkomst geldt voor 155 landen. Caterpillar, zijn vertegenwoordigers en klanten kunnen zo via het AT&T-netwerk wereldwijd hun materieel beter volgen, beheren en implementeren. De oplossing maakt gebruik van een AT&T Global sim-kaart en IoT-managementservices.

Het AT&T-netwerk en de IoT-oplossingen zullen worden ingezet voor Cat Connect, de eigen IoT-technologie- en servicestoolkit van Caterpillar. Door in bijna realtime informatie te verzamelen over de prestaties van machines op de werkplaats, moet de efficiëntie en veiligheid verbeterd worden en wordt er tijd en geld bespaard.

Het wereldwijd monitoren van IoT-apparaten kwam met de nodige uitdagingen. Via de wereldwijd geldige sim-kaart, AT&T’s Control Center en de Subscription Management-tools, kan de oplossing zich aanpassen aan een veranderende omgeving en wordt het dataverbruik geautomatiseerd.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/6315320). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.