Managed hosting door True

Computable zoekt innovaties voor Future Lab

 

Logo Computable Future Lab

Computable organiseert het Future Lab tijdens it-vakbeurzen Infosecurity en Data & Cloud Expo op 1 en 2 november in de Jaarbeurs. In deze innovatiezone zien, voelen, beleven en ervaren beursbezoekers de nieuwste technologieën. Computable zoekt partijen die hun technologische innovaties aan it-professionals willen tonen.

Vorig jaar introduceerde Computable het Future Lab. Veertien startups op het gebied van virtual reality en SaaS-tooling kregen de ruimte om hun oplossingen te tonen. Ook dit jaar komt er een Future Lab op de beursvloer van Infosecurity en Data & Cloud Expo. Waar tijdens de eerste editie enkel startups mochten deelnemen, zijn dit jaar alle partijen welkom: van student naar startup tot enterprise.

Computable zoekt partijen die een gebruikerservaring bieden om it-professionals te inspireren en enthousiasmeren om met de nieuwste technologische trends aan de slag te gaan. Denk aan cybersecurity-oplossingen om aanvallen binnen een seconde te detecteren of authenticatiemethodes gebaseerd op biometrie. Maar ook bedrijven die virtual reality inzetten voor nieuwe ervaringen zijn welkom.

Geïnteresseerde partijen kunnen zich tot 7 juli aanmelden via e-mail.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/6049868). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.