Managed hosting door True

Main helpt Worldmeetings bij uitkoop managers

 

Het management van Worldmeetings, bestaande uit Bob Pieterson, Inge van Rooij, Hans de Lange en Jeannette Winters, heeft een management-buy-out (mbo) gerealiseerd. Main Corporate Finance heeft de uitkoop begeleid en de financiering gearrangeerd. Worldmeetings exploiteert een zelf ontwikkeld online-platform, waarmee eenvoudig vergaderlocaties, congreszalen, trainingsruimtes en hotelkamers zijn te boeken.

De bancaire financiering is verstrekt door Rabobank. De transactie is mede gefinancierd met een mezzanine (achtergestelde) lening van Main Mezzanine Capital.

Worldmeetings exploiteert een zelf ontwikkeld online-platform, waarmee vergaderlocaties, congreszalen, trainingsruimtes en hotelkamers in de Benelux zijn te reserveren. Het bedrijf is in 1991 opgericht (onder de naam Hotel Contact) en telt circa veertig medewerkers. Klanten zijn onder andere KPN, ABN Amro, UWV en ministeries.

Worldmeetings realiseert een winstgevende omzet van zo'n 3,5 miljoen euro. De ambitie van het management is om internationaal verder te groeien.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5990705). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Vacatures bij UWV
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×