Managed hosting door True

Econocom boekt omzet van 1,2 miljard euro

De Belgisch-Franse it-dienstverlener Econocom zag de resultaten in het eerste halfjaar van 2016 stijgen. In de eerste jaarhelft boekte het een omzet van 1,2 miljard euro, tegenover 1,1 miljard euro een jaar eerder. Deze omzetstijging van 8 procent werd voor 5,1 procentpunt autonoom gerealiseerd en gedragen door alle divisies. Dat blijkt uit het halfjaarrapport van de it-dienstverlener.

Het recurrente operationele resultaat van Econocom dikte met 23 procent aan tot 53,3 miljoen euro en het netto recurrente resultaat steeg met 31 procent naar 31,7 miljoen euro. Econocom gaf onder meer aan dat de succesvolle integratie van Osiatis bijdroeg aan deze winststijging.

Voor 2016 herhaalde Econocom dan ook de groeivooruitzichten. Het bedrijf ambieert nog steeds een groei boven het marktgemiddelde en een dubbelcijferige operationele winst. 

De definitieve cijfers van Econocom waren in lijn met de voorlopige cijfers van medio juli.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5832651). © Jaarbeurs IT Media.
?

 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×