Managed hosting door True

Adifo treedt toe tot Info Support Group

 

Overname

Het Belgische Adifo is toegetreden tot het Nederlandse Info Support International Group. Adifo ontwikkelt software voor de voedingsindustrie, zowel voor menselijke als dierlijke voeding. Het bedrijf telt honderd medewerkers en is actief in ruim zestig landen. Via de overname wordt het een dochteronderneming van Info Support.

Adifo werd opgericht in 1974, heeft honderd medewerkers en levert gespecialiseerde software en diensten voor de internationale feed- en foodsector. Zowat zeshonderd klanten in meer dan zestig landen gebruiken de software van Adifo. De tools worden ingezet voor het automatiseren en verbeteren van de productontwikkeling, de logistieke afhandeling en de klantenservice bij voedingsproducenten.

Info Support International Group had al sinds 2009 een minderheidsbelang in het bedrijf, maar neemt het bedrijf nu helemaal over. Adifo zal verder gaan als een dochteronderneming van de Info Support International Group. Die laatste heeft 550 medewerkers verdeeld over verschillende vestigingen in Nederland, Duitsland en België.

Info Support stelt dat de gedrevenheid van Adifo, de omzetgroei, de versterking van de marktpositie, de uitbreiding naar Azië en de V.S. en de investeringen in het productportfolio de redenen zijn voor de overname. ‘Adifo brengt een schat aan expertise en ervaring mee’, zegt managing director Marco Braakman van Info Support Group. ‘Door onze kennis en ervaring onderling te delen kunnen we onze gezamenlijke ambities in deze sector waarmaken.’

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/6063069). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×