Managed hosting door True

Itelligence Group lijft Goldfish ICT in

 

Overname

SAP-consultancybedrijf Itelligence neemt alle aandelen van het Utrechtse Goldfish ICT over. Die SAP-dienstverlener wordt onderdeel van de Itelligence Benelux-organisatie. Hiermee wil Itelligence haar aanwezigheid in deze regio verstevigen. Het overnamebedrag is niet bekend.

Goldfish ICT, opgericht in 2000, is een full-serviceprovider en biedt SAP-gebaseerde proces- en it-consultancydiensten. Daarnaast levert het managed service-diensten. De focus ligt op de markten agrifood, levenswetenschappen en chemie.

De zeventig medewerkers van Goldfish treden in dienst bij Itelligence. In eerste instantie bij de Benelux-organisatie, met een vestiging in Eindhoven. Op termijn moeten zij wereldwijd ingezet worden.

De oprichters, Rene Caubo, Frans Nieuweboer en Marcel Pothof, gaan op in de Itelligence Group. De combinatie Goldfish en Itelligence Benelux betekent een team van ruim tweehonderd medewerkers. Zij moeten een jaaromzet van veertig miljoen euro realiseren.

Itelligence AG

Itelligence Benelux Holding is onderdeel van het wereldwijd opererende Itelligence AG (5.800 medewerkers verspreid over 24 landen) en biedt oplossingen, diensten en ondersteuning op het gebied van SAP.

Dit jaar ontving Itelligence AG twee SAP Pinnacle Awards (SAP S/4HANA Partner of the Year – Small and Midsize Companies en Digital Marketing Momentum Partner of the Year)

Norbert Rotter, ceo Itelligence AG: ‘Met Goldfish versterken we onze aanwezigheid in de Benelux-regio. We krijgen toegang krijgen tot interessante, snel groeiende klanten, met name in de farmaceutische industrie en de life science- en agrarische sectoren. We zijn blij met de knowhow van de Goldfish-collega’s, die we in de toekomst wereldwijd gaan inzetten.’

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/6033077). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×