Managed hosting door True

Cohesion en Peak Value starten softwarelab

 

R&D

Ict-detacheerder Cohesion heeft in Utrecht, met steun van adviesbureau Peak Value, een zogeheten Experience Lab geopend. In deze proeftuin biedt het bedrijf medewerkers, klanten, sollicitanten en partners de mogelijkheid te experimenteren met en kennis te delen over innovatieve software in een virtuele omgeving. Het gaat onder meer om producten van RedHat, Puppetlabs Puppet, Atlassian Jira Software & Confluence, Jenkins, Docker, Cloudbees en Gerrit.

In het Experience Lab draait de software binnen een AWS VPC (Amazone Virtual Private Cloud). Medewerkers van Cohesion publiceren elke twee weken de voortgang van experimenten via een lab-blog.

Het Rotterdamse Cohesion, detacheerder van Linux- en Devops-specialisten, koos voor een locatie in Utrecht vanwege de centrale ligging van de Domstad. Het Experience Lab is gevestigd aan de Orteliuslaan in het vergadercomplex Creative Valley op het kantorenpark Papendorp.

De realisatie van het Experience Lab is mede tot stand gekomen dankzij een investering van Peak Value, het business advieskantoor uit Rotterdam dat sinds ruim een jaar een belang heeft in Cohesion. 

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5966964). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×