Managed hosting door True

Ingram Micro neemt Dupaco over

 

Handen schudden

Ict-distributeur Dupaco uit Leusden wordt overgenomen door de internationale ict-distributeur Ingram Micro. Dupaco blijft actief onder de eigen merknaam en wordt ondergebracht in de Ingram-divisie Advanced Solutions. Het is niet bekendgemaakt wat Ingram Micro voor het Nederlandse bedrijf betaalt.

De overname zal naar verwachting halverwege 2016 worden afgerond. De overname moet nog worden goedgekeurd door de Nederlandse Mededingingsautoriteit (NMA). Dupaco telt ongeveer 25 medewerkers en blijft voorlopig gevestigd in Leusden. Maar het is ook mogelijk dat het op termijn verhuist naar een andere locatie, meldt een woordvoerder.

Dupaco distribueert software van onder meer RES, Dell, Red Hat (Linux) en Tibco (Jaspersoft). Het bedrijf is opgericht in 1985 en profileert zich als 'true value added distributor'. Naast inkoop en distributie richt het bedrijf zich op ondersteuning van de bedrijfsvoering van klanten. Het gaat onder andere om sales- en technische support, trainingen en marketing.

Ingram Micro is één van de grootste distributeurs van ict-producten en diensten ter wereld. Het bedrijf bestaat uit divisies voor verschillende productgroepen zoals netwerkproducten, software, pc’s en randapparatuur. Het hoofdkantoor in Nederland is gevestigd in Nieuwegein.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5667826). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×