Managed hosting door True

Testversie Visual Studio 11 is beschikbaar

 

Microsoft heeft voor ontwikkelaars de Visual Studio 11 Developer Preview vrijgegeven. Dit is een testversie van het ontwikkelingspakket waarmee developers Windows 8 Metro-style applicaties kunnen bouwen. Ontwikkelaars kunnen hierbij gebruikmaken van HTML5, JavaScript, C#, Visual Basic en C++.

Visual Studio 11 Developer Preview bestaat volgens Microsoft uit een aantal verbeteringen op het gebied van codeanalyse en het ontwikkelen van games. De testversie is nu beschikbaar.

Microsoft heeft verder een testversie van de ontwikkelingstaal .Net 4.5 vrijgegeven. Deze heeft nieuwe hulpmiddelen zoals asynchroon programmeren in C# en Visual Basic. Verder is er een preview van Team Foundation Service. Dat  is software waarmee ontwikkelaars samen aan een project kunnen werken en maakt gebruik van het Microsoft Azure-cloudplatform.

Er is ook een testversie van het webapplicatie framework ASP.Net MVC. Deze versie heeft nieuwe beheerfuncties voor het ontwikkelen van webapplicaties.

Tot slot is er een nieuwe Windows Azure SDK (software developer kit) 1.5-versie. Daarnaast introduceert Microsoft 'Windows Azure Toolkit for Windows 8' waarmee Metro-style applicaties kunnen worden ontwikkeld.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4177233). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures bij Microsoft
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×