Managed hosting door True

VKA wil Management in Motion overnemen

 

Hulp

Adviesbureau Verdonck, Klooster & Associates (VKA) heeft een strategische samenwerking gesloten met het interim- en programmamanagementbureau Management in Motion (MiM). De Zoetermeerse bureaus willen deze strategische samenwerking op it-advies en -detacheringsgebied laten culmineren in een volledige overname van MiM door VKA in de loop van 2017.

De twee directeuren van MiM, Herman Waijers en Ries Bode, zijn inmiddels als associate aan VKA verbonden.

Door de aansluiting van MiM krijgt VKA er een netwerk bij van bijna tweehonderd zelfstandige interim- en programmamanagers, die op dit moment aan interim- en programmamanagementbureau zijn verbonden. VKA heeft zelf de beschikking over zo'n honderdtwintig adviseurs, programmamanagers en associates.

Met deze uitbreiding verwacht VKA zijn opdrachtgevers beter te kunnen helpen bij ict-vraagstukken, met name op het vlak van verandertrajecten. MiM is gespecialiseerd in operations management en ict-management.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5942285). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×