Managed hosting door True

iText en Hancom stappen samen in ThinkFree

 

Samenwerken

iText, het bedrijf dat pdf-bibliotheken inbouwt in andere software, en Hancom, een Aziatische softwarespecialist, gaan een joint venture aan en starten ThinkFree op. Beide spelers gaan hun geïntegreerde diensten onder deze merknaam op de Europese markt aanbieden. Het hoofdkwartier van iText situeert zich in België en er zijn ook kantoren in Amerika. De ontwikkelingen zullen voornamelijk vanuit beide vestigingen gebeuren.

Deze deal zou volledig rond moeten zijn tegen eind december en de onderneming zal voorlopig geleid worden door de huidige ceo van iText Bruno Lowagie.

De deal werkt aanvullend aangezien iText sterk staat op de Europese en Amerikaanse markt en Hancom zijn thuismarkt in Azië heeft. iText telt wereldwijd ondertussen meer dan vijfduizend klanten.

Hancom heeft in zijn thuismarkten een goede reputatie als concurrent van het Microsoft Office-pakket voor de professionele markt. De ThinkFree-software staat momenteel al standaard geïnstalleerd op tablets van Samsung, Fujitsu en HCL.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5663020). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×