Managed hosting door True

PostNL start online printdienst

 

PostNL

PostNL start de online dienst Printbezorger.nl. Opdrachten die vóór 17.30 uur worden gedaan, worden de volgende dag bezorgd. Het postbedrijf mikt hierbij op klanten die thuis nog wel een printer hebben staan, maar weinig printen of genoeg hebben van de dure toners en cartridges.

Het starttarief bij Printbezorger.nl voor een opdracht is 79 cent, daarna 20 cent per print (inclusief printen én verzenden). De app ‘Printbezorger’ is te downloaden voor zowel iOS als Android.

Uit onderzoek van PostNL blijkt dat de meeste Nederlanders (91 procent) thuis wel ergens een printer hebben staan, maar dat acht op de tien zich weleens aan hun thuisprinter ergert. In de ergernis-top 5 staan lege of uitgedroogde toners, vastgelopen of scheefgetrokken papier en een printer die maar doorgaat terwijl de opdracht al is geannuleerd. Maar de allergrootste frustratie is wel dat toners en cartridges duur zijn; bij 66 procent van de Nederlanders staat deze ergernis in de top 5. Het onderzoek is uitgevoerd door PanelWizard onder 638 respondenten vanaf 25 jaar.

Via Printbezorger.nl zijn tekstbestanden, concertkaartjes, reispapieren of retourformulieren van een webshop te uploaden vanaf een smartphone, tablet of pc. Het document wordt door de dienst geprint en de volgende dag door PostNL bezorgd. Toegestane bestandstypes zijn: .doc, .docx, .pdf, .jpg en .png. Ook kunnen er documenten vanuit Dropbox, Box, Google Drive en One Drive worden opgestuurd naar Printbezorger.nl.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5635881). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


Partnerinformatie
 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×