Managed hosting door True

Aareon neemt Square DMS Groep over

 

Handen schudden

Aareon Nederland, de Nederlandse dochter van de Duitse vastgoedautomatiseerder Aareon, heeft Square DMS Groep uit Grathem gekocht. Dit is een leverancier van enterprise content management (ecm)-oplossingen voor hoofdzakelijk woningcorporaties in Nederland en België.

Aareon vult met de overname zijn portfolio aan en wil de ecm-oplossingen van Square ook buiten Nederland aanbieden aan zijn klanten. Square heeft een marktaandeel van zo'n 30 procent op de Nederlandse markt.

Het ecm-platform van Square DMS heet Shareworx en is verrijkt met onderdelen als imaging, scanning, data capture, documentbeheer, workflowbeheer, record management, case management, integratie en zoeken en vinden. Shareworx is met name bedoeld voor zaakbeheer (casemanagement). Daarbij worden alle relevante documentatie rondom een zaak digitaal samengevoegd en opgeslagen. Door al deze informatie in het zaakdossier aan alle partijen beschikbaar te stellen, overal en altijd toegankelijk, kunnen zaken sneller en efficiënter worden afgehandeld, aldus Square. Het bedrijf levert naast dit product advisering over zaakgericht werken.

Square DMS levert sinds 1998 ecm-software aan woningcorporaties in Nederland en België. Bij het bedrijf werken veertig man.
Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5626959). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×