Managed hosting door True

Oasis neemt Cintas Document Management over

Overname

Leverancier van oplossingen voor informatiebeheer Oasis neemt voor dertig miljoen euro het Nederlands/Belgische Cintas Document Management over. Door de overname verdubbelt Oasis in omvang en behoort het tot de Europese top in zijn segmant. Oasis breidt hiermee zijn werkgebied van Noord-Ierland, Groot-Brittannië en de Republiek Ierland uit naar Nederland en België.

Cintas Document Management heeft in Nederland en België ongeveer honderd medewerkers verdeeld over vijf kantoren. Het heeft meer dan vijfhonderd klanten op het Europese vasteland. ‘Deze strategische zet past in onze doelstelling om onze voetafdruk te vergroten en bovendien ons hogeserviceniveau op het gebied van informatiebeheer in Europa te leveren’, zegt Oasis-ceo Dennis  Barnedt. ‘Binnen deze dienstverlening gaan wij nu meer dan 2500 klanten bedienen en onze intentie is om via overnames en klantgerichtheid nog verder te groeien.’

Deze Europese deal voor Oasis valt samen met de overname van de Amerikaanse activiteiten van Cintas Document Management door het aan Oasis gelieerde bedrijf Access Information Management. Met het hoofdkantoor in Dublin heeft Oasis nu tweehonderd medewerkers in dienst en heeft Oasis klanten in verschillende sectoren, met de nadruk op de financiële, juridische, gezondheidszorg- en overheidssectoren.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.