Managed hosting door True

William Schrikker stapt over op OpenIMS DMS

 

De William Schrikker Groep (WSG) is een landelijk werkende instelling voor jeugdbescherming, jeugdreclassering en pleegzorg. Zij zijn bezig met de ingebruikname van OpenIMS Document Management Server (DMS).

De belangrijkste redenen om te starten met dit project zijn het verbeteren van de efficiëntie door het digitaal delen en verspreiden van informatie, het waarborgen van de privacy van cliënten, controle op juistheid en compleetheid van dossiers en kostenbesparing door minder documenten te kopiëren en per post te versturen.

OpenIMS Document Management Server (OpenIMS DMS) is volledig webbased en wordt ingezet om digitale jeugddossiers op te bouwen en te beheren. De medewerkers van de William Schrikker Groep werken verspreid over heel Nederland en werken ook buiten kantooruren. Dan is het van groot belang dat een systeem 24x7 beschikbaar is om stukken op te kunnen vragen vanaf iedere willekeurige locatie.

Naast voorzieningen als historie en versiebeheer kunnen er ook afhandel-, of rappeltermijnen aan documenten worden toegekend om verlengingen en evaluaties tijdig aan te kunnen geven. Hierdoor kunnen ook archiverings- en vernietigingsregels centraal worden afgedwongen.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4568635). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.