Managed hosting door True

ICT-omgeving Exact naar The Datacenter Group

Verizon regelt internationale verbindingen

 

Exact brengt zijn interne ict-omgeving onder bij The Datacenter Group (TDCG). Daarvoor heeft het softwarebedrijf uit Delft een meerjarencontract getekend met zijn stadgenoot. Met de verhuizing naar een extern datacenter verwacht de it-afdeling van Exact de dienstverlening naar de medewerkers wereldwijd te verbeteren. Verizon verzorgt de connectiviteit.

Exact wil met de uithuisplaatsing van zijn interne ict-omgeving verzekerd zijn van een hoge beschikbaarheid en goede fysieke beveiliging. Omdat het softwarebedrijf ambitieuze plannen heeft om wereldwijd te groeien, wil het ook kunnen beschikken over een professioneler opgezette interne automatisering, aldus Exact.

De korte afstand naar het datacenter van TDCG is een prettige bijkomstigheid. De verhuiswagens hoeven straks geen grote afstand af te leggen. De twee bedrijven zijn namelijk - met een afstand van achthonderd meter van elkaar - gevestigd op hetzelfde bedrijventerrein.

De it-afdeling van Exact bedient kantoren in vijftien landen wereldwijd. Om die reden is de internationaal opererende netwerkdienstverlener Verizon geselecteerd voor de connectiviteit. Verizon heeft het Delftse datacenter redundant aangesloten.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5697363). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×