Managed hosting door True

Tracé Detachering koopt Verhoeve Engineering

 

Handen schudden

Verhoeve Engineering, een specialist in de elektrotechnische- en werktuigbouwkundige installatietechniek, is overgenomen door Tracé Detachering. Tracé, een onderdeel van The Employment Group (TEG), zocht naar versterking om zodoende op iedere bouwplaats alle technische disciplines te kunnen leveren. Verhoeven Engineering heeft ook kennis van datacenters in huis en werkt bijvoorbeeld voor Global Switch, Equinix en BT. Ook is het bedrijf betrokken bij een aantal 'fiber-to-the-home'-projecten in onder andere Almere, Leusden en Harderwijk.

Tracé, waar ruim vierhonderd man werken, heeft een sterke positie civiele techniek, bouw én geo-informatie. De medewerkers van Verhoeve Engineering verhuizen van Leusden naar het hoofdkantoor van Tracé in Utrecht. Mazars Berenschot Corporate Finance (MBCF) begeleidde de transactie.

Tracé werd zelf begin 2013 overgenomen door de detacheringsgroep TEG, waar investeerder Bencis Capital Partners achter zit. TEG levert via dochtermaatschappijen specialisten in de bouw- en ingenieurswereld.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5226517). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×