Managed hosting door True

Concapps koopt uitvaartbranche-expert Aggeloo

 

Graf

Aggeloo, ict-dienstverlener en softwareleverancier voor de uitvaartbranche, is in handen gekomen van Concapps. Walvis, het investeringsfonds van de familie John Fentener van Vlissingen, verkoopt hiermee zijn belang in het online bedrijf. De nieuwe eigenaar Concapps is een aanbieder van online communicatiediensten aan diverse sectoren. Beide bedrijven komen uit Den Bosch.

Aggeloo zegt op dit moment honderden ondernemers in de uitvaartbranche met mobiele apps, websites, aannamesoftware en een condoleanceregister te bedienen. Met de overname van dit bedrijf breidt Concapps zijn positie als leverancier van branchespecifieke toepassingen uit. Het bedrijf is bijvoorbeeld actief binnen het onderwijs en het zwembadwezen.

Volgens beide bedrijven is de uitvaartbranche sterk in ontwikkeling waarbij digitalisering de komende jaren een nog belangrijkere rol gaat spelen. Aggeloo verwacht daardoor te kunnen blijven groeien, onder de Concapps-vlag. Joris van Aalst, directeur van Aggeloo, blijft aan.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/6398780). © Jaarbeurs IT Media.

?


Sponsored

 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.