Managed hosting door True

Flowmailer krijgt kapitaalinjectie van CNBB

 

CNBB Venture Partners heeft een belang genomen in Flowmailer. Dit Rotterdamse bedrijf ontwikkelt software in eigen beheer en biedt een platform voor de aflevering van (zakelijke) e-mailstromen. Met het extra kapitaal wil Flowmailer verder investeren in productontwikkeling en marketing.

Flowmailer is een spin-off van Blinker en Mailplus, waarin CNBB in november vorig jaar een meerderheidsbelang nam. De investeerder dicht het bedrijf flinke groeikansen toe in een segment (het versturen van transactionele e-mails) waar op dit moment nog weinig Nederlandse bedrijven zich in bewegen.
'De specialistische kennis gecombineerd met het hoogwaardige afleverplatform van Flowmailer zijn een stevige basis voor de ambities die het bedrijf nastreeft', aldus CNBB.

CNBB is een venture capital-maatschappij die softwarebedrijven helpt bij hun groeiambities. De onderneming legt het accent op productontwikkeling, marketingoptimalisatie en meer efficiency in operationele klantprocessen. De mannen achter deze in 2007 gestarte investeringsmaatschappij zijn twee oprichters van Exact: Arco van Nieuwland en Lucas Brentjens.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/6003897). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×