Managed hosting door True

Microsoft en Salesforce koppelen meer software

 

Handen schudden

Online crm-leverancier Salesforce.com en softwareleverancier Microsoft koppelen verschillende producten. Meerdere Salesforce-clouds worden geïntegreerd in Skype for Business, OneNote, Delve en Windows 10. Dat hebben beide leveranciers bekend gemaakt tijdens Dreamforce 2015, het jaarcongres van Salesforce in San Francisco.

Salesforce en Microsoft zeggen werk te maken van de volgende integraties: Skype for Business met Salesforce Lightning Experience, OneNote met Salesforce Lightning Experience, Salesforce met Office Graph en Office Delive, Salesforce1 Mobile App voor Windows 10.

De nieuwe samenwerkingsovereenkomst is een vervolg op de eerdere integraties van oplossingen van beide leveranciers zoals Salesforce App voor Outlook en Salesforce1 Mobile App voor Outlook.

Satya Nadella, ceo van Microsoft, licht toe: 'Om het beste uit onze producten Microsoft Azure, Office en Windows te halen, werken we samen met partijen als Salesforce. Hierdoor geven we onze gezamenlijke klanten de middelen om effectief samen te werken en te communiceren.’ Salesforce-ceo Marc Benioff: 'We verdubbelen onze inzet'. Hij verwacht dat de integratie bij zal dragen aan de bedrijfsvoering van gezamenlijke klanten.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5606232). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 
Vacatures bij Microsoft
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×