Managed hosting door True

Aspect Software neemt Linquasys over

 

Handen schudden

Aspect Software, een Amerikaanse leverancier van software voor contactcenters en helpdesks, heeft de Linguasys gekocht, een leverancier van interactive text response (itr) en 'natural language user interfaces'. Door de software van het eveneens Amerikaanse bedrijf te combineren met het Aspect CXP-product worden geautomatiseerde selfservice-dialogen mogelijk, aldus Aspect Software.

Door de overname van Linguasys breidt Aspect Software bovendien zijn cloudaanbod uit. Tevens versterkt het bedrijf met de taal- en spraaktechnologie van Linguasys, gecombineerd met kunstmatige intelligentie en intelligentieassistentie, zijn omnikanaaloplossingen voor klantcontactcenters. De software van Linguasys is in achttien talen beschikbaar.

Linguasys is in maart 2010 opgericht door drie mensen die hun sporen hebben verdiend in de markt van taal- en spraaktechnologie. Het bedrijf bedacht oplossingen die taal- en spraaktechnologie toepasbaar maakt voor het omgaan met berichtendiensten als sms, microblogs en sociale media voor klantenservice- en ondersteuningsgesprekken.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5536261). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


Partnerinformatie
 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×