Managed hosting door True

‘Microsoft werpt zich in de strijd om Salesforce’

 

Meer geld

Microsoft overweegt een overnamebod voor de crm-leverancier Salesforce.com. Microsoft werpt zich nu ook in de strijd omdat een ander bedrijf de crm-leverancier onlangs heeft benaderd. Dit meldt het Amerikaanse persbureau Bloomberg.

Vorige week schreef Computable het artikel 'Salesforce.com bekijkt overnamebod'. Salesforce.com is volgens het Amerikaanse persbureau Bloomberg benaderd voor een overname. Om welke partij dit gaat is nog niet bekend, maar de geruchten denken dat het Oracle, IBM en nu dus definitief ook Microsoft tot de mogelijke kopers behoren.

Microsoft zou al langere tijd interesse hebben in Salesforce.com. De interesse van een andere partij is voor de softwaregigant de aanleiding om een overnamebod te overwegen. Echte stappen zijn nog niet gezet: Microsoft is nog niet in gesprek met Salesforce.com.

De waarde van Salesforce.com wordt geschat op zo’n vijftig miljard dollar. De crm-leverancier zou met twee investeringsbanken samenwerken om een reactie te geven op eventuele biedingen.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5264337). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 
Vacatures bij Microsoft
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×