Managed hosting door True

Vanad Group betreedt Duitse markt

 

Duitsland

Ict-dienstverlener Vanad Group heeft een kantoor geopend in de Duitse stad Essen in de deelstaat Noordrijn-Westfalen. Vanuit die locatie zet het bedrijf een multilingual virtueel contact center op. De leverancier zet die dienst onder de productnaam Babylon in de markt.

Vanad maakt de stap naar Duitsland omdat het daar allerlei mogelijkheden ziet om de activiteiten uit te breiden.

De eerste klant is een glasvezelaanbieder waarvoor Vanad de eerstelijns klantenservice zal verzorgen. Het verwerven van kwalitatief hoogstaande klantcontactprofessionals voor het project is in volle gang, meldt de dienstverlener in een bericht over de uitbreiding van de activiteiten naar Duitsland.

De leverancier van ict- en documentdiensten maakte 13 februari 2015 bekend dat het de Nederlandse app-ontwikkelaar Artificial Industry overneemt. 

Familiebedrijf

De Vanad Group is een internationaal opererend familiebedrijf dat bestaat uit verschillende ondernemingen die actief zijn op het snijvlak van informatie en communicatie. De dienstverlener telt ongeveer duizend  medewerkers en heeft vestigingen in Capelle aan den IJssel (Vanad Campus), Londen, Essen, Brussel, New York, Chengdu (China) en Suzhou (China). 

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5232756). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×