Managed hosting door True

Software downloaden vanuit e-winkel

 

Meer dan duizend softwaretitels zijn vanaf nu 24 uur per dag en zeven dagen per week direct te downloaden in de eerste 'download store' voor software in Nederland:. De digitale winkel www.softned.com is een honderd procent dochteronderneming van Aces Direct uit Goirle en richt zich primair op consumenten en het mkb.

Softned.com levert producten van ruim 120 fabrikanten, waaronder Symantec, Jasc, Scansoft, Norman, McAfee, Macromedia en Filemaker. Het aanbod varieert van antivirus- en studiesoftware tot pc-spelletjes en cad-software. Het aantal titels zal snel worden uitgebreid.
 
"Downloaden is dé nieuw manier voor het kopen van software", zegt Tom Coehorst van Softned.com. "Het is snel, simpel, veilig en bovenal voordelig: je betaalt alleen de software - dus geen verzendkosten of bijvoorbeeld kosten voor de verpakking. Omdat je direct naar je pc download, kun je er meteen mee aan de slag. Elke aankoop is inclusief een elektronische handleiding en volledige support. Binnen zeven dagen kunnen producten gratis opnieuw worden gedownload, bijvoorbeeld als de download werd afgebroken. Betalen kan veilig met een creditcard."
 

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/404918). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×