Managed hosting door True

Van Gansewinkel stapt over op Salesforce CRM

 

Afvalverwerker Van Gansewinkel Groep heeft een contract gesloten met Salesforce.com voor de levering van crm-software als webdienst. Het afvalverwerkingsbedrijf vervangt zijn tien jaar oude crm-systeem door de webdienst. Het crm-pakket wordt gebruikt door de verkoopmedewerkers van de Beneluxkantoren van de afvalverwerker. Er zijn geen financiële details van het contract bekendgemaakt.

De afvalverwerker heeft voor de keuze op Salesforce.com tests uitgevoerd met verschillende crm-systemen. Volgens Rob Meulendijks, marketing & sales director bij Van Gansewinkel, waren medewerkers vooral enthousiast over de webdienst. ‘Om de kans van slagen van een groot ict-project als dit te vergroten, is de instemming medewerkers belangrijk.'

De Van Gansewinkel Groep kiest voor de crm-software als webdienst omdat dat pakket snel te implementeren is, updates automatisch worden uitgevoerd en het aantal gebruikers van webdienst schaalbaar is.

Shell

De inzamelaar en verwerker van afvalstoffen hoopt met het nieuwe crm-pakket de klantenservice te verbeteren. Het klantenbestand moet beter beheerd worden. Managementrapportages moeten scherper inzicht geven in de resultaten. Het bedrijf levert diensten aan 250.000 klanten waaronder bedrijven als Shell, DSM en Corus. De ingezamelde afvalstoffen worden verwerkt tot grondstoffen en er wordt energie uit gewonnen.

Van Gansewinkel fuseerde in 2007 met afvalverwerker AVR. Sindsdien heet het bedrijf de Van Gansewinkel Groep. De fusie was aanleiding om de ict-organisatie onder de loep te nemen. Computable publiceerde een interview over die operatie.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/3117280). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 
Vacatures bij Shell
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×