Managed hosting door True

CRM-cursus Perfectview krijgt Microsoft-status

 

Perfectview is officieel opleidingspartner van Microsoft. Daarmee is het bedrijf het enige Nederlandse cursusinstituut dat zich volledig richt op opleidingscertificaten voor Microsoft Dynamics CRM.

Crm-softwareleverancier Perfectview is door Microsoft benoemd tot opleidingspartner. Perfectview is daarmee het enige Microsoft-gecertificeerde trainingsinstituut in Nederland dat zich heeft gespecialiseerd in cursussen voor Microsoft Dynamics CRM. Er zijn in Nederland ook gecertificeerde trainingsinstituten die opleidingen aanbieden voor Dynamics CRM-pakketten maar die geven daarnaast cursussen voor bijvoorbeeld de Dynamics erp-pakketten NAV (voorheen Navision) en AX (voorheen Axapta) en de beheer- en analysesoftware SQL-server.

Perfectview biedt vijf trainingen. De 'applications' training voor nieuwe eindgebruikers. De 'workflow' training over automatisering van werkprocessen gericht op businessmanagers en systeembeheerders. De 'customization en configuration' training, over het aanpassen en configureren van de crm-software voor consultants, ontwikkelaars en beheerders. De 'installation en deployment' training, een cursus voor beheerders en consultants over technisch beheer en onderhoud in de netwerkomgeving en de 'administration' training, een cursus voor systeembeheerders over de functionaliteit en technische aspecten van het programma.

Het cursusinstituut biedt ook een snelcursus aan waarbij in een vijfdaagse training een combinatie wordt gegeven van lesstof uit de trainingen voor 'applications', 'customization en configuration' en 'Installation en deployment'.

Cursisten die de opleidingen afronden krijgen het certificaat voor Microsoft Dynamics CRM softwareadviseur. Naast cursussen over Microsoft Dynamics CRM biedt Perfectview opleidingen aan voor de in eigen beheer ontwikkelde software voor crm.

Consultants

Het bedrijf kan niets zeggen over het aantal verwachtte cursisten. Het voorspelt naast de trainingen op het eigen cursusinstituut ook te worden ingehuurd door andere instituten. Het bedrijf verwacht ook crm-consultants van andere Microsoftpartners op te leiden.

In Nederland maken ongeveer achthonderd bedrijven gebruik van Microsoft Dynamics CRM blijkt uit cijfers over 2008 van de CRM Association.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2894792). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×