Managed hosting door True

Microsoft komt ook met Ultimate-uitvoering Office 2007

 

In navolging van de Ultimate-uitvoering van Windows Vista krijgt ook Office 2007 een dergelijke overcomplete uitvoering. Microsoft zegt uit onderzoek onder klanten ontdekt te hebben dat hier vraag naar is.

Bill Gates noemde de nieuwe uitvoering afgelopen week terloops in zijn toespraak op de WinHEC (Windows hardware engineering conference) in Seattle. Analisten concluderen dat Microsoft hiermee zijn potentiële afzetmarkt wil vergroten. Microsoft-ceo Steve Ballmer gaf in 2005 al aan dat het bedrijf mensen wil overhalen over te stappen op Office 2007 in plaats van bij een oudere versie van Office te blijven of andere software aan te schaffen.

Office Ultimate lijkt op de Enterprise0uitvoering die alleen beschikbaar is voor grote ondernemingen middels het volume licensing-programma. In het standaard Office-pakket zitten Word, Excel, Access, PowerPoint en Outlook. Voor de Ultimate-editie zijn daar nog Publisher, OneNote, InfoPath en Groove aan toegevoegd. OneNote is software waarmee gebruikers snel notities kunnen maken. De Groove-applicatie geeft gebruikers de mogelijkheid op meerdere plekken tegelijk aan hetzelfde project te werken. Met InfoPath kunnen gebruikers formulieren maken.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/1508450). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×