Managed hosting door True

Deloitte gaat PTC helpen met uitventen IoT-platform

 

Internet of things

Softwareleverancier PTC en adviesbureau Deloitte Nederland starten een samenwerking om het gebruik van het Internet of Things (IoT)-platform Thingworx van PTC onder klanten te stimuleren. Daarvoor ontwikkelen beide partijen gezamenlijk branchespecifieke oplossingen. De eerste IoT-oplossingen zijn ontwikkeld voor bedrijven in de maakindustrie, olie- en aardgassector en de energie- en nutssector.

PTC, de Amerikaanse leverancier van product lifecycle management-software, nam begin 2014 het eveneens Amerikaanse Thingworx over, een platform voor het bouwen en beheren van applicaties voor Internet of Things (IoT). Samen met Deloitte wil PTC dit platform wereldwijd gaan uitventen. Het vizier is daarbij gericht op een snelle ontwikkeling en implementatie van oplossingen voor condition-based monitoring, voorspellend onderhoud, digitale toevoernetwerken en met internet verbonden fabrieken (connected factories).

Deloitte en PTC zullen ook IoT-oplossingen ontwikkelen op het gebied van detailhandel en consumentengoederen, gezondheidszorg, biowetenschap en slimme steden.

Nederland is het eerste land binnen Europa, het Midden-Oosten en Afrika waar het IoT-pact tussen PTC en Deloitte handen en voeten krijgt. Deloitte beschikt over een afdeling die zich bezighoudt met digitale veranderingen; PTC levert de kant-en-klare tools aan voor het ontwikkelen van IoT-toepassingen.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/6017592). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×