Managed hosting door True

Cisco en Google ontwikkelen hybride cloud

 

Cisco en Google Cloud slaan de handen inéén voor de ontwikkeling van een hybride cloudoplossing. Gebruikers kunnen hier applicaties en diensten in implementeren, beheren en beveiligen. De oplossing is beschikbaar in zowel on premise-omgevingen als het Google Cloud Platform (GCP). Daarvoor zijn de partijen een partnerschap aangegaan.

Via de hybride cloudoplossing kunnen organisaties hun applicaties en diensten implementeren, beheren en beveiligen. Het levert de snelheid en omvang van de cloud, gecombineerd met de beveiliging van on premise. Dit moet naar eigen zeggen de investeringen in cloud- en on premise-omgevingen optimaliseren.

De Cisco-Google-cloudoplossing is in het eerste half jaar van 2018 beschikbaar voor een beperkt aantal klanten. In het tweede helft van het jaar is het voor iedereen beschikbaar. Het wordt verkocht en ondersteund door Google Cloud, Cisco en Cisco’s partnernetwerk.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/6232186). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×