Managed hosting door True

Dell EMC benoemt nieuwe directeur grootzakelijk NL

 

Lijong Tjang A Tjoi, Managing Director Enterprise bij Dell EMC Nederland

Lijong Tjang A Tjoi is benoemd tot algemeen directeur 'Enterprise' van Dell EMC Nederland. In deze functie is hij verantwoordelijk voor de commerciële activiteiten van de opslagspecialist in Nederland met een focus op het grootzakelijke segment. Lijong Tjang A Tjoi volgt Eelco Wanders die op naar it-beheersoftwareleverancier Servicenow is vertrokken.

Lijong Tjang A Tjoi werkt sinds februari 1997 bij Dell in Amsterdam. Hij gaf de afgelopen jaren leiding aan het Dell Global 500/Dell EMC Global Client-team in Nederland. Daarvoor was hij verantwoordelijk voor de verkoopactiviteiten van de divisie Global Segment in Nederland en Groot-Brittannië.

Die functie kreeg hij nadat hij binnen Dell een aantal klantgebonden multinationals begeleidde. Voordat hij bij Dell begon, werkte Lijong Tjang A Tjoi bij Exact Software als enterprise resource planning-consultant. 

Per 1 februari 2017 is nieuwe Dell EMC-organisatie van kracht en bestaat de functie van 'management director enterprise'. In deze rol vormt Lijong Tjang A Tjoi samen met de andere mt-leden het managementteam voor de Nederlandse organisatie van Dell EMC.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/6203366). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×