Managed hosting door True

Hostnet vergroot cloudaanbod via Microsoft-deal

 

Deal handen schudden overname

De Amsterdamse Ict- en internetdienstverlener Hostnet breidt zijn aanbod van clouddiensten uit. Daarvoor gaat het een samenwerking aan met Microsoft. Door de partnership zet Hostnet naast domeinregistratie, website- en hostingdiensten verder in op clouddiensten.

Het gaat om Office 365-diensten die op termijn worden uitgebreid met andere diensten in het cloudaanbod van Microsoft. Het aanbod is vooral gericht op mkb-klanten.

Camiel Cornelissen, verantwoordelijk voor de propositie van Hostnet: 'Wij merken dat mkb-bedrijven het liefst al hun online-diensten onderbrengen bij één betrouwbare ict-partner.' Het bedrijf wil klanten voorzien in hun behoefte aan een zogenoemde one-stop-shop.

Ron Augustus, directeur zakelijke markt bij Microsoft Nederland: 'Microsoft werkt graag samen met partners zoals Hostnet. Met deze samenwerking krijgen mkb-klanten laagdrempelig toegang tot onze clouddiensten, zoals Office 365.'

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5984855). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Vacatures bij Microsoft
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×