Managed hosting door True

Deen kiest Comparex voor Office 365 en cloudadvies

 

Jan Koen

Jan Koen ict-directeur Deen Supermarkten (archief 2015)

Ict-dienstverlener Comparex adviseert Deen Supermarkten over licentiebeheer en ict via de cloud. Die ict-vernieuwingen moeten de bedrijfsvoering van de supermarktketen verbeteren. Comparex levert standaardsoftware (onder andere Microsoft Office 365), licenties en geeft functioneel advies over cloud computing.

In een persbericht meldt Comparex dat de initiële opdracht van Deen was om hun zakelijke overeenkomsten met Microsoft te verlengen. De dienstverlener zegt een aanzienlijke besparing te hebben gerealiseerd voor functionaliteiten die de supermarkt in de toekomst zal gaan gebruiken.

Volgens Gertjan Metselaar, financieel directeur van Deen Supermarkten, dragen de nieuwe licenties ook bij aan betere bedrijfsvoering. 'Met Microsoft Office 365 hebben wij de mogelijkheid om al onze businessactiviteiten real-time te monitoren en te analyseren. Zo kunnen wij onze bedrijfsvoering continu bijsturen en optimaliseren. En dat is slechts het begin, want ik ben ervan overtuigd dat wij met de cloud en ondersteuning van Comparex een enorme innovatieslag gaan maken.'

De supermarktketen maakt de laatste jaren een flinke ict-transformatie door. In 2015 sprak Computable met ict-directeur Jan Koen over die ict-transitie van het van oorsprong West-Friese familiebedrijf.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5951908). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


Partnerinformatie
 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×