Managed hosting door True

Mirabeau start AWS-gebaseerd bedrijfsonderdeel

 

Digitaal bureau Mirabeau start een nieuwe bedrijfsonderdeel op. Via Cloudmasters wil het bedrijf zijn Amazon Web Services (AWS)-cloud expertise aanbieden. De nieuwe bedrijfstak gaat advies, ontwerp, bouw en onderhoud van cloud gebaseerde it-oplossingen bieden.

Volgens Mirabeau staat bij veel organisaties een cloudoplossing bovenaan de it-agenda. Waar er in het verleden nog terughoudendheid bestond op het gebied van veiligheid, worden nu ook steeds meer transactionele omgevingen volledig cloudgebaseerd opgezet, aldus het digitale bureau. Naast kennis van infrastructuur gaat Cloudmasters zich ook richten op het volledig automatiseren van infrastructuur, cloud services en de uitrol van software applicaties via continuous delivery.

Sinds 2013 is Mirabeau ‘advanced consulting partner’ van Amazon Web Services en gebruiken zij cloud-technologie bij de ontwikkeling van verschillende digitale platformen. Recent zijn bijvoorbeeld de online omgevingen van Intergamma (gamma.nl en karwei.nl) gemigreerd naar het AWS cloud platform.

Niko Mykkänen, Emea-partner & Alliances Lead Amazon Web Services, laat weten dat de organisatie blij is met partners, zoals Mirabeau, die nieuwe initiatieven lanceren en inkomsten genereren door het bouwen van een expertise op cloud computing. 'We kijken uit naar verdere groei van Mirabeau en Cloudmasters door klanten in de Benelux en Europa te verplaatsen naar de AWS-cloud.'

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5758896). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×