Managed hosting door True

Vancis en Educator gaan samenwerking aan

 

De Amsterdamse ict-dienstverlener Vancis en softwareleverancier voor het onderwijs Educator uit Putten sluiten een samenwerkingsovereenkomst. Vancis gaat SaaS-oplossingen van Educator voor onderwijsinstellingen aanbieden in Hybrid Desk, een educatieve cloud-omgeving.

Educator ontwikkelt al ruim tien jaar software-oplossingen voor onderwijsprofessionals. Door de samenwerking met Vancis worden diverse SaaS-oplossingen van de softwareleverancier aangeboden in Hybrid Desk, de educatieve cloud-omgeving van Vancis. Het gaat om het Volg en Leerplatform en de Herontwerptool.

Herman Terra, accountmanager bij Vancis: ‘Vancis wil meer dan alleen als leverancier fungeren. Wij willen softwareleveranciers en onderwijsinstellingen samenbrengen, zodat het onderwijs op een gemakkelijke manier gebruik kan maken van alle SaaS-applicaties. De samenwerking met Educator, waarbij wij hun tools aanbieden via de Vancis Hybrid Desk, is hier een voorbeeld van.’

Vancis is een ict-dienstverlening in de onderwijssector. Daarnaast is het actief in de zorg en de zakelijke dienstverlening. Het beschikt over datacenters in Amsterdam en Almere.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5728307). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×