Managed hosting door True

Ctrl is wederverkoper Ierse BI-leverancier Ezora

 

De Ierse start-up Ezora gaat samenwerken met Deloitte’s dochteronderneming Ctrl. Ezora voorziet bedrijven van op cloud gebaseerde, business intelligence- en analysetools. De samenwerking werd officieel bekend gemaakt tijdens het ‘Enterprise Ireland event’ dat op 6 januari plaatsvond in Amsterdam.

De samenwerking tussen Ezora en Ctrl wordt eerst toegespitst op detailhandel om die vervolgens te verbreden naar de financiële afdelingen van bedrijven in andere sectoren. Hierbij zal Ctrl voor Ezora binnen Nederland optreden als verkoop- en implementatiepartner.

Ctrl optimaliseert de samenwerking tussen accountants, op cloud gebaseerde softwareleveranciers en mkb-bedrijven. Medeoprichter en ceo van Ezora, Alan O'Neill, zegt dat het bedrijf gaat profiteren van de professionele exptertise van de implementatieconsultants. ‘Dit zal leiden tot nieuwe klanten in Nederland, en tot tevreden klanten die onze software kunnen gebruiken om goede beslissingen voor hun bedrijf te nemen op basis van onze business intelligence- en rapportagetools’, aldus O'Neill. 

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5677772). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×