Managed hosting door True

Profource overgenomen door Redmore

 

Overname handen schudden

Profource is vanaf 1 december onderdeel van de Redmore Group. Naast Profource behoren ook Talent & Pro en Triple A - Risk Finance tot Redmore. De bedrijven willen zich richten op erp en procesverbeteringen binnen de overheid, zorg, telco’s op basis van Oracle Cloud, applicaties en technologie. Over het bedrag van de overname wil Redmore geen uitspraak doen.

De samenwerking levert synergie op voor beide partijen op het gebied van groei en dienstverlening. Samen beschikken zij nu over ongeveer duizend consultants en honderd miljoen euro omzet. Profource kende vijf eigenaren, twee daarvan gaan door als directieleden: Wim Seebregts blijft algemeen directeur en Berry Clemens blijft commercieel directeur. Het bedrijf blijft zelfstandig opereren binnen de Redmore Group en draagt bij aan klant- en innovatiesynergie.

Profource is een aanvulling op het Redmore-portfolio van diensten voor sourcing consultancy en technologie. Rob Kluyt, ceo van de Redmore Group zegt: ‘Wij zien de komende jaren dat nieuwe technologieën naar de markt gebracht worden op basis van cloudservices. Profource is een early adopter van cloudapplicaties en technologie en brengt ons waardevolle consultants en expertise voor klanten. Daarnaast heeft Redmore diverse toepassingen in huis op het gebied van compliancy en risk, die weer voor Profource-klanten van toegevoegde waarde kunnen zijn.’

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5659139). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×