Managed hosting door True

Topdesk biedt software aan in Microsoft Azure

 

Softwareleverancier Topdesk is een samenwerking met Microsoft aangegaan, waarbij zijn servicemanagement-software beschikbaar is in de Azure-cloud. Azure-klanten kunnen de Topdesk-software uitrollen via hun account. De software van het Delftse bedrijf is geschikt voor servicedesks op het gebied van it, gebouwbeheer en personeelszaken.

Als gevolg van de samenwerking is de software  van Topdesk nu ook beschikbaar als een virtual machine in de Microsoft Azure-marktplaats. De cloudomgeving bevat de meest gebruikte functionaliteiten en modules, inclusief het zelfbedieningsportaal en rapportagemogelijkheden voor managers.

Topdesk

De 450 medewerkers van Topdesk helpen momenteel 4000 klanten bij het ondersteunen van organisatiebrede processen zoals meldingenbeheer, middelenbeheer en worflowmanagement. Naast het hoofdkantoor in Delft beschikt het bedrijf over kantoren in Londen (Engeland), Antwerpen (België), Ballerup (Denemarken), Boedapest (Hongarije), Kaiserslautern (Duitsland), Orlando (VS) en São Paulo (Brazilië).

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5413530). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Partnerinformatie
 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×