Managed hosting door True

Proact vernieuwt infrastructuur van Adapcare

 

Ict-dienstverlener Proact is door Adapcare gekozen om de infrastructuur van Adapcare te vernieuwen. Proact implementeert een op flash storage gebaseerde omgeving voor twee datacenters. Daarnaast voorziet de ict-dienstverlener Adapcare van 24x7 support met de Proact helpdesk.

Adapcare is aanbieder van de erp-software Plurivorm Zorg, een systeem dat bedrijfsbreed wordt gebruikt bij onder meer thuiszorg, wonen, dagbesteding, hulpmiddelen en ketenzorg. De applicatie wordt sinds 2004 ingezet bij middelgrote en grote zorgorganisaties. Pluriform Zorgt beschikt onder andere over een volledig elektronisch cliënten dossier (ecd). Hierdoor ontstond een behoefte naar beschikbaarheid en schaalbaarheid.

Proact is verkozen om een gedeelte van de infrastructuur van Adapcare te verzorgen. De ict-dienstverlener vernieuwt de huidige omgeving met een dual datacenter design. Dit realiseert een hoge beschikbaarheid. De EMC VNX (all) flash-technologie zorgt hierbij voor de geëiste schaalbaarheid. Naast de implementatie biedt Proact ook ondersteuning aan Adaptcare. Het bedrijf kan 24x7 gebruik maken van Nederlandse support- en clouddiensten van Proact.

Advies

Adapcare koos voor Proact vanwege zijn trackrecord op het gebied van datacenter-oplossingen en cloud services. Tom Vos, it-manager Adapcare: ‘Proact heeft zich daarnaast onderscheiden door een uitstekend advies in het gehele voortraject. Dit geeft ons veel vertrouwen in de samenwerking en het verder verhogen van de dienstverlening naar de zorginstellingen die gebruik maken van onze hosted software as a service-applicatie Pluriform Zorg.’

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5271619). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×