Managed hosting door True

Bytesnet bundelt krachten onder één naam

 

Samenwerken

Bytesnet heeft zijn onderdelen Bytesnet Groningen, Datacenter Rotterdam en Kentis onder een merknaam gebracht. De vernieuwde Bytesnet groep positioneert zich als strategische partner voor datacenter- en cloudoplossingen in de regio’s Groningen en Rotterdam met een integratie van bestaande activiteiten.

Bytesnet bestond tot voor kort uit de datacenterexploitanten Bytesnet Groningen en Datacenter Rotterdam en dienstverlener/adviseur Kentis. Door de integratie van de dienstverlening wil Bytesnet beter inspelen op de wensen van de klant. Naast datacenteroplossingen voor het hogere segment van de markt kunnen klanten in de regio’s Groningen en Rotterdam ook voor flexibele clouddiensten, consulting en detachering bij Bytesnet terecht. Ook zijn de website en de huisstijl vernieuwd. Bytesnet heeft vestigingen in Groningen en Rotterdam.


'Onze capaciteit en ervaring waren niet altijd even goed zichtbaar voor onze klanten', geeft Cees de Jong, algemeen directeur van de Bytesnet groep aan. 'Bytesnet Groningen, Datacenter Rotterdam en Kentis hebben een goede reputatie in de markt, alleen de samenhang ontbrak. Met één merknaam zien klanten in een oogopslag wie we zijn en wat we bieden. Zo kunnen we optimaal inspelen op de groeiende vraag van onze klanten naar geïntegreerde datacenteroplossingen. We merken dat bedrijven en organisaties steeds vaker op zoek zijn naar hoogwaardige regionale datacenteroplossingen. De afhankelijkheid van ict wordt steeds groter en dan biedt een regionaal datacenter veel voordelen.'

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5262877). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×