Managed hosting door True

Backup-Connect neemt diensten DocSafe over

 

De Nederlandse leverancier van online back-updiensten Backup-Connect heeft de activiteiten van branchegenoot DocSafe overgenomen. De overname omvat alleen de dienstverlening. Het personeel en de bedrijfsmiddelen van het bedrijf blijven onderdeel uitmaken van Boulot b.v., de investeerder er achter. DocSafe leverde met name back-updiensten aan bedrijven in de eerstelijns gezondheidszorg en het mkb. De overname van de backup-diensten is volledig afgerond.

De gegevens van klanten van DocSafe zijn gemigreerd naar de servers van de dienstverlener uit Almere. Op de servers van de overgenomen klanten zijn nieuwe clients geïnstalleerd. Volgens Backup-Connect is de migratie van back-upgegevens zonder uitval van diensten verlopen. Door de overname is het klantenbestand van Backup-Connect met enkele tientallen klanten uitgebreid tot ongeveer 5500 organisaties.

Zestien landen

Backup-Connect levert online back-updiensten op bestaande software van andere leveranciers. De gegevens worden opgeslagen op eigen hardware in het datacenter van de Amsterdam Internet Exchange (AMS-IX). Daar draait ook de eigen back-upmanagementsoftware. De webdienst wordt via partners en resellers in zestien verschillende landen verkocht.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/3012253). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×