Managed hosting door True

Meer HP-software als webgebaseerde dienst

HP gaat meer van zijn software aanbieden als web-based services. Deze aankondiging is een vervolg op de eerder aangekondigde nieuwe divisie die zich gaat richten op Software-as-a-Service (SaaS).

HP gaat enkele applicaties uit zijn business technology optimization- (bto-)portfolio als service aanbieden, meldt Computer Active. Deze applicaties verkreeg HP door de overname van Mercury. Ook de overnames van SPI Dynamics en Opsware resulteren in het aanbieden van web-based services. HP gaat deze applicaties in een SaaS-model aanbieden voor service oriented architectures en overheden.

Ook het OpenView-platform, HP's vlaggenschip, wordt binnenkort als dienst aangeboden. HP gaat zelfs zijn OpenView Service Desk-software met Mercury's Service Center-pakket integreren. Dit wordt op termijn ook als SaaS-versie aangeboden.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Service Center is een product van het voormalige Peregrine. Het gecombineerde product heet Service Manager 7 en wordt geintroduceerd tijdens HP Software Universe in Barcelona van 27 t / m 30 november.

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.