Managed hosting door True

Erik Farine van Lenovo naar Sophos Benelux

Manager

Erik Farine, de voormalige country manager van Lenovo in Belux stapt over naar beveiligingsspecialist Sophos. De Belg gaat daar de nieuwe Benelux-structuur leiden. Dat werd bekend gemaakt tijdens de Sophos Security Day in België.

Farine gaat de nieuwe Benelux-entiteit aansturen, die ontstaat door het toevoegen van de Belgische en Nederlandse entiteiten van Sophos. Dat komt neer op een dertigtal medewerkers. De Belgische country manager Peter Magez blijft in dienst bij Sophos. Het is nog onbekend welke rol hij gaat vervullen.

De omvorming naar een Benelux-entiteit is nog maar pas bekend gemaakt, en bovendien ook nog niet voor morgen. 'De echt nieuwe organisatiestructuur en werking bij Sophos is pas gepland voor 1 april', zo schat Erik Farine de timing in. 'We zullen hier eerst nog de nodige meetings over organiseren en ook nog de nodige feedback voor verzamelen', stelt hij.


x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Jouw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met je persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.