Managed hosting door True

Valid rolt Microsoft APS Europees uit

 

Analytics

Dienstverlener Valid exploiteert een Microsoft Analytics Platform Systeem (APS) voor big data pilots. Valid is daarmee naar eigen zeggen de eerste dienstverlener in Europa die het APS van Microsoft heeft aangeschaft.

Het analyse systeem is een appliance op basis van HP-hardware. Het Valid APS is vooral geschikt voor klanten die de mogelijkheden van big data willen verkennen. Met de oplossing kunnen organisaties op een laagdrempelige manier kennismaken met geavanceerde analytics toepassingen. Bij een succesvolle pilot kan een organisatie eventueel in een eigen APS-omgeving investeren.

Het Microsoft APS is een schaalbare, high performance appliance, waarmee gestructureerde- en ongestructureerde data snel geanalyseerd kunnen worden. Het APS combineert de Microsoft SQL Server Parallel Data Warehouse (PDW) technologie en de 100 procent Apache Hadoop-distributie van Microsoft. APS biedt de Polybase-technologie voor gegevensquery's, om gegevens uit SQL Server PDW te integreren met gegevens uit Hadoop.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5480468). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Partnerinformatie
 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×