Managed hosting door True

Elastique neemt softwareontwikkelaar Aneto over

 

samenwerking

Het Hilversumse Elastique, dat apps en websites ontwikkelt voor diverse NPO-programma’s, Radboud UMC en Centraal Beheer Achmea, neemt software development bureau Aneto uit Bunnik over. Hiermee wil Elastique een breder scala aan technische oplossingen bieden. Welk bedrag er met de overname is gemoeid, maken de partijen niet bekend.

‘Aneto brengt veel technische kennis over kritische bedrijfsapplicaties met zich mee, waardoor we sneller en breder nieuwe concepten kunnen ontwikkelen. Hiermee kunnen we organisaties nog effectiever bedienen in hun digitale transformatie’, stelt Bart Robben, ceo van Elastique.

Elastique is bekend als ontwikkelaar van grote publieks-apps als Wie is de Mol?, De Slimste Mens en die van 3FM, Radio 2, FunX. Het bureau maakte daarnaast ook applicaties en websites voor Centraal Beheer Achmea, XS4all en 216 accountants. Aneto is onder andere verantwoordelijk geweest voor digitale projecten van DSM, Gasunie en Porsche. Door de overname ontstaat er een bedrijf met 45 werknemers. 

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/6240247). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.