Managed hosting door True

Endava koopt Nederlands softwarehuis ISDC

 

Overname handen schudden

Het Nederlandse softwarebedrijf ISDC gaat op in het Britse it-bedrijf Endava. Hiermee groeit de Britse onderneming wereldwijd uit naar een personeelsbestand van circa 3300 it- professionals. Eddy Vermeire, ceo ISDC: ‘Met Endava bundelen we onze krachten, terwijl onze traditie van het ontwikkelen van software van hoge kwaliteit met focus op de klant blijft bestaan.’

ISDC, opgericht in 1990 en gevestigd in Hilversum, is een softwarebedrijf met passie voor het ontwikkelen van geavanceerde softwareapplicaties om de digitale bedrijfsactiviteiten van zijn klanten te versterken. De Nederlandse onderneming heeft ervaring in het leveren van end-to-end it-rojecten (modernisatie, integratie, migratie) met applicatieontwikkelcentra in Roemenië en Bulgarije. ISDC richt zich voornamelijk op de financiële dienstsector. 

Digitale transformatie

Endava, dat dit jaar vijftien jaar bestaat, is een it-dienstverlener gericht op de financiële sector, verzekeringen, telecommunicatie, media, technologie, detailhandel en de reisbranche die zich focust op digitale transformatie. De Britse onderneming heeft meer dan 3000 medewerkers en vestigingen in het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Amerika en applicatieontwikkelcentra in Roemenië, Servië, Macedonië, Moldavië en Colombia.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5833993). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×